Meedoen?

Wijkorkest Tilburg-Noord repeteert op donderdagmiddag van 16.15 - 17.15 uur in het Atrium van MFA De Symfonie, Eilenbergstraat 250, 5011 EC Tilburg.
Het orkest staat onder leiding van Peter-Paul van Esch.

Informatie muzieklessen

Je kunt muzieklessen volgen in MFA De Symfonie op dinsdag t/m vrijdag van 14.30 - 18.00 uur. Samenspel en optreden maken onderdeel uit van de muziekopleiding. De lessen worden verzorgd door muziekdocenten van Factorium en Muziekvereniging L'Aventure Musicale.

Instrument

Leerlingen van Muziekvereniging L'Aventure Musicale ontvangen een muziekinstrument in bruikleen voor de periode waarin muziekles wordt gevolgd, indien de instrumenten voorradig zijn. De overige muziekinstrumenten huren zij en berekenen de huur aan u door. Leerlingen van Factorium Podiumkunsten krijgen in een aantal gevallen ook een instrument in bruikleen. Als dat niet het geval is, kunnen de muziekdocenten adviseren over de huur of aanschaf van een instrument.

Lessen en lesgelden

De lesgelden zijn afhankelijk van de aanbieder en het soort les (individueel les of groepslessen). Neem voor meer informatie contact op met Factorium Podiumkunsten of Muziekvereniging L'Aventure Musicale, afhankelijk van het instrument (zie onderstaande verdeling).

MUZIEKLESSEN

Dwarsfluit, trompet, saxofoon, klarinet, hoorn, trombone, slagwerk en viool

Klik hier voor meer informatie of neem contact op met Annemarie Eversdijk, coördinator muziekopleiding L'Aventure Musicale, tel: 06-51917214 of aventuremusicale@gmail.com.

Keyboard, viool, gitaar, harp en altfluit

Klik hier voor meer informatie of neem contact op met Karen Broekhuis hoofd afdeling muziek Factorium, tel: 013 - 535 40 55 of k.broekhuis@factorium.nl.

Wijkorkest Tilburg Noord (opgericht in 2016)